Αιτήσεις Συμμετοχής

Καλλιτέχνης στο ΑΝΑΚΑΤΑ?


Το «ΑΝΑΚΑΤΑ τέχνης» καλεί καλλιτέχνες, ομάδες, οργανισμούς, φορείς και...ό,τι άλλο σχετικό, να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι 29 Αυγούστου 2014 στην επιτροπή της διοργάνωσης, στην ταχυδρομική διεύθυνση: ΔΗ.Κ.Ε. «ΙΡΙΣ», Κέντρο Πολιτισμού “Χρήστος Τσακίρης” , Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη, ΤΚ 56430, Θεσ/νίκη, 1ος όροφος, ή στο email  festivalanakata@gmail.com.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το facebook του ΑΝΑΚΑΤΑ https://www.facebook.com/anakata.iris, καθώς και το blog του ΑΝΑΚΑΤΑ http://festivalanakata.blogspot.gr/.Με εκτίμηση,
Η οργανωτική επιτροπή του «ΑΝΑΚΑΤΑ 2014»

Έγγραφα πρέπει να κατατεθούν:  
2. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα - στοιχειά επικοινωνίας
3. Περιγραφή της πρότασης

Εθελοντής στο ΑΝΑΚΑΤΑ?


Για μας η  εμπειρία είναι σημαντική για τη συνεχεία.

Για να ελπίζουμε, απαιτείται η επικοινωνία, είναι ανάγκη η εύρεση ενός ''κοινού τόπου'' παραγωγής νέων ιδεών, νέων δράσεων-πράξεων.

Το ΑΝΑΚΑΤΑ μια δράση κυρίως συνεργατική, δεν θα μπορούσε να υπάρχει χωρίς την εθελοντική συμμέτοχη.

Καλούμε εθελοντές για τη συνδιοργάνωση των δράσεων, για προτάσεις παρεμβάσεων στο χώρο, για την επικοινωνία και προβολή.

Εθελοντή, στείλε ένα σύντομο βιογραφικό, την πρόταση σου και τον τομέα ενδιαφέροντος σου, στην οργανωτική επιτροπή, στην ταχυδρομική διεύθυνση: ΔΗ.Κ.Ε. «ΙΡΙΣ», Κέντρο Πολιτισμού “Χρήστος Τσακίρης” , Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη, ΤΚ 56430, Θεσ/νίκη, 1ος όροφος, ή στο email  festivalanakata@gmail.com.


Με εκτίμηση,
η οργανωτική επιτροπή του «ΑΝΑΚΑΤΑ 2014»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου